Emser håller värmen



Dessa iskalla dagar då temperaturen pendlar mellan -10 och -20 grader kan man inte göra så mycket annat än att hålla sig inomhus och försöka hålla värmen.



Ett bra sätt att göra det är att leka med hunden. Voffsen rusar tacksamt efter alla bollar och flaskor som yr genom rummen, och emellanåt dråsar han omkull på golvet och suger lite på sin flaska. Det är inte så allvarligt som det låter. En av hans käraste leksaker är en väl perforerad PET-flaska.



Jag leker kurragömma med honom och två gånger av tre hittar han mig där jag står och trycker bakom en dörr. Han fick en stor fotboll i julklapp, som han raskt satte en vass hörntand i. Den har han lärt sig vad den heter och börjar uppmärksamt nosa efter då jag ber honom leta bollen.



Hängleksaken i köket är också populär. Vi har lärt oss att väja för den, men våra gäster trasslade in sig några gånger i helgen.



Och efter välförrättat bus dimper han ikull på braskudden och värmer sig lite. Han är en fryshund.

Kommentarer

  1. Ljuvliga, vackra, goa Emser, så stor pojke du har blivit!
    Margaretha

    SvaraRadera
  2. Han växer till sig och ser inte längre ut som ett litet nystan. Ansiktet är på god väg mot en vuxen hunds, även om det är en bit kvar dit. Det kommer att bli en jättefin hund av honom!

    SvaraRadera
  3. Emser och Benji hade nog kunnat bli bra kompisar. Benji älskar också PET flaskor! Vi var och hälsade på hos Benjis kennel igår, deras återvinning av PET flaskor var nästan mer intressant än syster Bumbi... :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar