Utflykt med förhinder



Dagens socialiseringstur var tänkt att gå till Rosendals trädgårdar på Djurgården. Folk att förhålla sig till för Vovvi och fika för Husse och Matte.

Men vägen var stängd. Bommad. Stopp! Vi försökte åka bakväg, men där fanns också hinder.

Små vovvar promenerar inte, så vi stannade till vid Biskopsudden. Här fanns också mycket att titta på. Åtta Cocker Spaniels till exempel. Men Emser är inte färdigvaccinerad, så hälsa fick han inte. Bara kika på avstånd.



Och inte en enda människa kan gå förbi utan att utbrista -Åh så söööt! Eller -En sån liiiten! Men nog har han vuxit???

Kommentarer

  1. Jag var till Rosendal och fikade idag och det gick att åka upp den väg som skyltarna visade.

    SvaraRadera
  2. Du menar förbi Ulla Winblad? Vi vände redan innan Djurgårdsbron när det stod "stängt" på skylten... När var du där?

    SvaraRadera
  3. Så bra och nyttigt det låter med socialiseringsturer för Emser Boy, det var sådana som Gaia saknade tills hon blev 7 månader och konfronterades med allt på en gång.

    Jomän, han har vuxit betydligt tycker jag, speciellt tycker jag det syns på andra bilden när man får referensramar.

    SvaraRadera
  4. Vuxit har han gjort, men oemotståndligt go' är han fortfarande.

    Trist att socialiseringsturen fick förhinder, men hans kloka husse och matte hittade ju på "alternativ sysselsättning", så några lärdomar fick han sig nog till livs ändå (även om husse och matte inte fick den fika de tänkt sig).

    SvaraRadera
  5. Jo han har absolut vuxit.

    Min senaste hund var en kanintax. En liten mörk, strävhårig, 3 kilos dutt. Ända tills hon dog blev vi stoppade av folk som "ooooooohhh" och "får vi klappa den lilla söta valpen!?".
    Hon blev 14 år. Så du kan tänka att vi var ganska trötta på det. Inte hon dock. Hon gjorde sig ofta så valpig hon kunde när hon såg folk bara för att vara riktigt säker på att de skulle stanna och gulla. ;-)

    (Och du noterade väl att jag skrev min "senaste" hund. Inte "sista"... Nån dag så...)

    SvaraRadera
  6. Christina: Lilla Gaia... Hela världen hals över huvud på en gång. Det kan räcka och bli över för en känslig voffs. Emser är en liten tuffing, men kommer det något STORT blir han rädd.

    Staffan H: Hasse hade ju varit till Rosendal i stort sett samtidigt. Med bil. Vi var inte tillräckligt kaxiga helt enkelt. Står det biltrafik förbjuden, så lyder vi. Skylten borde ha angivit biltrafik förbjuden om 300 meter...

    Lilla Eken: Trekilos dutt!!! Jag förstår att folk ville valpa henne. Och man är väl inte dummare än att man gör sig söt för att få kel... :-)

    Bra att du inte sa sista...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar